Tot ben marinat?


Tot ben marinat. 
Si. Aquest és el nom del meu nou blog.

Què te d'especial? Que és un nom molt ben trobat per un blog de cuina que vol començar a escriure una noia anomenada Marina.
I no us penseu que estic tirant-me floretes a mi mateixa o a les meves dots creativo-literàries, aquest nom no l'he cuinat pas jo, sinó que és el guanyador d'un concurs de noms pel meu blog que vaig idear ara fa un parell de mesos. Vaig convidar a tots aquells em volguessin ajudar a que proposessin quin seria un bon nom per aquesta iniciativa, i els noms més originals van ser sotmesos a votació per tots aquells que van voler opinar!
 (Gràcies a tothom un altre cop!) 
  
I aquest, com veieu, és el resultat!

Els que em coneixen saben prou bé que m'encanta cuinar i no és pas un secret, que també m'encanta menjar!

Cuinar, per mi, és una activitat polifacètica. Va més enllà de manipulació i cocció dels aliments: A mi em relaxa. Em distreu. M'ajuda a deixar la ment en blanc.
Però també em connecta amb mi mateixa, amb els meus pensaments, somnis, dèries i preocupacions. 
Em permet experimentar, crear, innovar, deixar anar la imaginació.
I, el que més m'agrada, em permet compartir.

Com diu un blog del mateix ram, cuinar és generós. 
L'activitat que més m'agrada després de cuinar, és compartir a taula els meus experiments benaguanyats amb la gent que m'estimo.
Malauradament, no puc reunir a tota la gent que estimo cada dia en una taula, per això la idea de crear aquest blog m'ajuda a poder-ho compartir d'una altra manera.

Que m'agradi tant cuinar, no vol dir que sigui una cuinera molt experimentada. Per això aquest blog no el faig amb pretensions de mostrar les meves gran habilitats, al contrari! Espero que aquest espai em permeti aprendre a cuinar un munt de plats que mai he cuinat (fins fa poc no havia fet mai unes llenties estofades!) o a millorar-ne els altres.
De la mateixa forma que jo aniré compartint aquí els meus experiments, espero que tots aquells que em llegiu em pugueu ajudar a aprendre'n una mica mica més, em proposeu canvis, suggeriments, crítiques, etc.
Així doncs, aneu errats els que espereu trobar receptes per fer un menú degustació. Més aviat trobareu cuina tradicional, de carrer, senzilla i quotidiana.
Ja ho diu el seu subtítol (finalista al concurs de noms): "al blog petit hi ha la bona confitura"!

Espero que us agradi. Bon profit!