dimecres, 13 d’abril de 2011

Sorbets de fruita.

Res més adient en aquest dies especialment calorosos - per estar a la primera meitat del mes d'abril - que una proposta tan refrescant com són els sorbets!

Val a dir que aquest tipus de recepta requereix tenir una màquina que et permeti picar la fruita i el gel a la vegada! De fet, és el més important perquè la tria dels ingredients i l'elaboració pot ser tan variada com les possibles combinacions de fruites que pugui fer cadascú al seu gust!

Sorbet de poma, llimona i menta

Sorbet de poma
Ingredients per 6 copes:
- 3 pomes
- 1 llimona
- 3  fulles de menta
- 18-24 glaçons de gel (150 cl. aprox.)
- sucre al gust
- 6 fulles petites de menta per decorar.





Sorbet de maduixa

Sorbet de maduixa
Ingredients per 6 copes:
- 1 poma
- 12 maduixots
- 1/2 llimona
- 18-24 glaçons de gel (150 cl. aprox.)
- sucre al gust






Pas a pas:
  1. Col·locar tot els ingredients menys el gel al recipient per a picar la fruita.
  2. Un cop ben picats els ingredients, afegir el gel i picar-lo fins aconseguir la textura desitjada. Si es pica poc l'efecte es més aviat de granissat.
  3. Omplir les copes i servir immediatament.
Aquestes són les dues combinacions que he fet darrerament, algú altre recomana alguna combinació que li agradi especialment?

Espero que us agradi. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada